Scooters

Een greep uit ons aanbod

Hier onder een greep uit ons assortiment. Wij leveren o.a. de modellen Vespa, Piaggio, Toscana, Riva, Retro, Toscane en de diverse andere modellen van de merken BTC, Kymco, GTS, Sym, Peugot, AGM . Mocht u specifieke scooters en of kleuren wensen neem dan contact met ons op.

Financiering:

Vespa Primavera

Vespalaagste

De Vespa Primavera is – na 45 jaar – terug van weggeweest als opvolger van de uiterst succesvolle Vespa LX. Een radicaal nieuw design, een nieuw stalen koetswerk en nieuwe maatvoeringen. Hij is nog steeds zeer wendbaar, maar tegelijkertijd stabieler en comfortabeler geworden. Zowel uiterlijk als onderhuids ontleent de Primavera een aantal styling- en technische elementen van de Vespa 946, de meest prestigieuze en technologisch geavanceerde Vespa ooit geproduceerd.

Prijs: vanaf  € 3.869,00 inclusief  kenteken en afleverkosten

Voor meer informatie check de originele Vespa Website.

Vespa Sprint

vespa-sprint-s-2015-1-2

Met zijn sportieve, robuuste en vooral moderne vormgeving onderscheidt deze scooter zich sterk van diverse concurrerende merken binnen het sportieve segment. De sportieve kenmerken zijn afkomstig van het Vespa S model uit 2008. Stoere buddyseat, aluminium velgen, rechthoekige koplamp en sportieve handgrepen.

Verkrijgbaar in: zwart, rood, geel, blauw en wit
Uitvoering: 25 km – 45 km
Prijs: vanaf  € 3.969,00 inclusief  kenteken en afleverkosten

Voor meer informatie check de originele Vespa Website.

Vespa Sprint Special Edition

De Vespa Sprint S Special Edition is een geweldige 4-takt scooter in een zeer speciale kleur. Met veel mooie accessoires o.a. valbeugels voorzijde en achterzijde, achterklapdrager, knipperlichten smoke in led uitvoering voor en achter, hoog windscherm smoke, handgemaakt zadel. De Italianen noemen de kleur Grigio Titanio welke resulteert in een stoere mat grijze kleur. De normale Vespa Sprint is geredesigned waardoor de S versie tot stand is gekomen. Het verschil tussen de normale uitvoering en deze zijn dus de looks.

Verkrijgbaar in: zie afbeelding
Uitvoering: 25 km – 45 km
Prijs: €4.999,00 inclusief kenteken en afleverkosten

Riva

102De Riva is een scooter met een Vespa ‘look’ die werkelijk voor àlles gebruikt kan worden! Een stukje touren of dagelijks woon-werkverkeer: de Riva is voor alles geschikt. Een erg mooie scooter die tevens zeer compact en wendbaar is. Één van de bestsellers van ScooterHill!

Verkrijgbaar in: zwart, crème, rood, blauw, chocolade bruin, donker blauw, champagne en in matte kleuren: mat grijs/antraciet, mat bruin, mat oranje, mat blauw en mat groen.
Uitvoering: 25 km – 45 km, EURO 4 EFI  motor
Prijs: €1.499,00  exclusief kenteken en afleverkosten

Riva Sport

268De BTC Riva Sport is het sportieve broertje van de Riva, bijzonder is de vierkante koplamp en het mono zadel ook is de achterdrager vervangen door een sportievere beugel. Leverbaar in vele kleuren en zowel in glans als matte tinten.

Verkrijgbaar in: zwart, rood, donker blauw, creme, champagne, en in matte kleuren: mat grijs, mat blauw, mat bruin en mat oranje.
Uitvoering: 25 km – 45 km, EURO 4  EFI  motor
Prijs: €1.575,00 exclusief kenteken en afleverkosten

Riva II

Riva IIDe BTC Riva II is een compleet nieuw model scooter met goede rijeigenschappen en moderne 4-takt techniek. Chique en modern komen in deze scooter perfect samen. Leverbaar in vier kleuren en zowel in glans als een matte tint. Laat u betoveren door de Riva II.

Verkrijgbaar in: zwart, wit, matzwart, donkerblauw en rood
Uitvoering: 25 km – 45 km, EURO 4
Prijs: €1.345,00 exclusief kenteken en afleverkosten

BTC CEO 50

329Een scooter waarbij je je hoofd omdraait als ‘ie voorbijrijdt, dat is de CEO 50. De aluminium spaakvelgen met daaromheen whitewall banden passend perfect bij de retro lijnen van deze scooter. Technisch is deze scooter helemaal bij de tijd; een 4-takt motor, led verlichting en een digitaal dashboard

Verkrijgbaar in: zwart, matzwart, champagne en matbruin
Uitvoering: 25 km – 45 km, EURO 4
Prijs: €1.599,00 exclusief kenteken en afleverkosten

Piaggio Zip

Zip

Piaggio Zip50 Nero 2019Moderne scooter, uitstekend geschikt voor het dagelijks gebruik. De Zip is zeer licht en wendbaar. Omdat hij voorzien is van een extra zuinige motor voldoet deze scooter aan de meest strenge milieu eisen. Optimaal comfort door een in 3 -standen verstelbare buddy seat. De Zip is hiermee een ideale scooter voor dagelijks woon-werk verkeer.

Verkrijgbaar in: zwart, wit,  mat groen
Uitvoering: 25 km – 45 km,
Prijs vanaf : €1.768,00 of exclusief kenteken en afleverkosten

Voor meer info check de Piaggio Website

https://www.piaggio.com/nl_NL/models/zip-range/

Grande Retro GT2

Grande Retro GT2Liefhebbers van chroom kunnen hun hart ophalen bij de GT2 uitvoering van de Grande Retro. Zijn chromen front en ronde richtingaanwijzers met chromen rand maken van deze scooter een echte Grande Turismo 2.0. Het comfortabele zadel is geschikt voor twee personen. Met dit pareltje krijgt u ongetwijfeld veel bekijks!

Verkrijgbaar in: zwart, wit, zwartwit, donkerblauw, matzwart
Uitvoering: 25 km – 45 km, EURO 4
Prijs: €1.499,00 exclusief kenteken en afleverkosten

Legend

LegendMet zijn unieke design is deze scooter de opvolger van de `Grande Retro` modellen. De scooter is standaard uitgerust met rubberen strips op voetplaat, unieke tellers met bol geslepen glas, speciale carterkapbescherming en aluminium 10 inch velgen. Met het brede chromen stuur voel je je koning of koningin van de weg. Ervaar de Legend en je wilt nooit meer wat anders!

Verkrijgbaar in: zwart, wit, matgrijs, rood
Uitvoering: 25 km – 45 km, EURO 4
Prijs: €1.499,00 exclusief kenteken en afleverkosten

facebooklinkedintwitter